Λίγα λόγια για το #BetterTogether

Όλοι εμείς που αποτελούμε την οικογένεια UNiTY by Haris Ragavis πιστεύουμε ότι η κοινωνική προσφορά πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικότητας. Υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο είμαστε ευαισθητοποιημένοι με τη μάχη κατά του καρκίνου. Αυτός δεν είναι άλλος από την απώλεια του αγαπημένου μας ιδιοκτήτη και ιδρυτή της εταιρίας μας Χαρίση Ραγγαβή τον Μάρτιο του 2014.

Έχοντας ζήσει εκ των έσω τον αγώνα που δίνει κάθε άνθρωπος μπαίνοντας στη μάχη αυτή νιώθουμε την ανάγκη να βρούμε τρόπους για να στηρίξουμε καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους.

Μένοντας πάντα πιστοί στην αξία της αγάπης και της οικογένειας όπως ο Χαρίσης Ραγγαβής μας δίδαξε, δημιουργήσαμε την καμπάνα με τίτλο #BetterTogether. Στόχος μας είναι η στήριξη των ανθρώπων και των οικογενειών που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο αναδεικνύοντας παράλληλα τη σημαντικότητα της αγάπης που εισπράττουμε μέσα τις σχέσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στόχο επίσης έχουμε τη σωστή ενημέρωση για τα θέματα του καρκίνου και κυρίως για τη σημασία της πρόληψης.

Με όπλο τη μόδα, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε η προσπάθεια με τίτλο #BetterTogether να αγκαλιαστεί από όσους περισσότερους γίνεται και με αυτό τον τρόπο να δώσει ελπίδα και δύναμη σε αυτή τη δύσκολη μάχη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *